Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

VTT:n julkaisusarjat

VTT:n julkaisusarjoissa ilmestyy vuosittain noin sata korkeatasoista tiede- ja ammattijulkaisua. Julkaisut ilmestyvät verkossa ja suurin osa myös painettuna. Sarjoissa on vuodesta 1943 lähtien ilmestynyt yli 7 000 julkaisua.

VTT:n julkaisuja on ollut verkossa jo vuodesta 1996; vuodesta 2003 lähtien kaikki julkaisut ovat vapaasti luettavissa verkossa. VTT:n sarjajulkaisut ovat luettavissa ja tulostettavissa PDF-muotoisina. Joidenkin väitöskirjojen liitteitä ei ole voitu julkaista verkossa. Suosittelemme käytettäväksi Adobe Readerin uusinta versiota, vähintään 7.0 Lataa uusin versio. 

VTT:n julkaisusarjat vuoden 2012 alusta ovat VTT Science, VTT Technology, VTT Visions ja VTT Research Highlights.VTT Visions -sarja: tulevaisuudennäkymiä ja ennakointeja VTT:n näkemyksen mukaan merkittävistä teknologisista, yhteiskunnallisista ja liiketoiminnallisista teemoista. Kohderyhmänä ovat päättäjät ja asiantuntijat.

VTT Science -sarja (aiemmin VTT Publications): vertaisarviointimenetelmällä varmistettuja laadukkaita tutkimuksia, pääasiassa väitöskirjoja.

VTT Technology -sarja: teknologia-alan ammattilaisille suunnattuja tutkimustuloksia, oppaita, esitelmiä ja yhteenvetoja yritysten ja yhteiskunnan kehittämiseksi. Sarjassa julkaistaan myös VTT:n järjestämien seminaarien ja konferenssien esitelmiä.

VTT Research Highlights -sarja: teemoittain ajankohtaisia tutkimustuloksia tiivistetyssä muodossa asiakkaille ja muille sidosryhmille.  Tutkimustulokset ovat menestystarinoita VTT:stä.Lisätietoja